Ece Erken Hakkında Atıp Tutan Takipçisine Ağzının Payını Verdi!

Ece Erken'e yorum yapan kullanıcı, ağzına geleni söyledi. Eşinin öldürülmesinden sonra ilk defa gülerken görüntülenen ünlü isim, bir kullanıcının tepkisine maruz kaldı. Öte yandan üslubunu bozmadan da yanıt verdi. Ece Erken'in başına gelenler haberimizde yerini aldı.

Ece Erken Hakkında Atıp Tutan Takipçisine Ağzının Payını Verdi!

24 Temmuz 2022 Pazar 21:18

Sosyal medyada oldukça aktif olan Ece Erken, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Havuz başında paylaştığı fotoğraf sonrasında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Öte yandan ünlü ismin güzel görüntüsü de beğeni yağmuruna tutuldu. Eşinin silahlı saldırıda öldürülmesinden sonra oldukça zor günler geçiriyordu. Yavaş yavaş bu durumu atlatmaya başlaması ve mutlu gözükmesi takipçilerinin dikkatini çekti. Kimileri ona iyi dileklerde bulunurken, bazı kendini bilmezler ise şaşırtıcı yorumlar attı.

Ece Erken'e Şok Yorum!

Ece Erken için timsah gözyaşı döktüğünü ve artık gerçek yüzünü göstermeye başladığı yönündeki iddialar şaşırttı. Ece Erken, bu yorumu görünce adeta deliye döndü. Yine de üslubundan ödün vermedi ve düzgün bir şekilde yanıtladı.

Ağzının Payını Verdi!

Hakkında atıp tutan bir takipçisine yanıt veren Ece Erken, "Ne istiyorsunuz mesela öleyim mi? Evladım her gün mutsuz mu görsün? Başınıza gelir yapmayın" ifadesine yer verdi. Pek çok kişi Ece Erken'i destekledi. Sosyal medyada bu tarz ruh hastası kullanıcıların rahat rahat yorum atabiliyor olması zaman zaman gündem haline gelebiliyor.