Ebru Gündeş'in Sevgilisi Bahar Candan'a Milyonlarca TL Göndermiş! Ortalık Fena Karıştı!

Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw, Bahar Candan'a neden bu kadar fazla para gönderdi? Milyonlarca TL'yi tek seferde yollayarak dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan Seyhan Soylu'nun bu bilgiyi ifşa etmesi çok konuşulacak. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Ebru Gündeş'in Sevgilisi Bahar Candan'a Milyonlarca TL Göndermiş! Ortalık Fena Karıştı!

22 Temmuz 2022 Cuma 22:20

Ebru Gündeş ile ismi anılan iş adamı Rassan Khoshnaw, son zamanlarda Bahar Candan ile de gündeme gelmekte. Seyhan Soylu, öyle bir ifşada bulundu ki herkes şok oldu. Ancak güncel gelişmeleri paylaştığımızda daha da şaşıracaksınız. Çünkü Bahar Candan'ın eski sevgilisinden aldığı para dudak uçuklattı.

Bahar Candan'a 24 milyon TL Gönderdi!

Rassan Khoshnaw, Bahar Candan'a banka aracılığı ile 24 milyon Tl kadar para gönderdi. Seyhan Soylu'nun işlem bilgilerini ifşalaması ile birlikte sosyal medya çalkalandı. Bir anda magazin gündeminde yerini aldı. Bahar Candan'a rekor miktar para yollaması ise dikkat çekti. Bu ödemeyi neden yaptığı merak ediliyor.

Ebru Gündeş ile Anılıyor

Öte yandan Rassan Khoshnaw, bir süredir Ebru Gündeş ile anılıyor. İkilinin sevgili olduğu belirtilmekte. Aralarının şu an için nasıl olduğu merak edilse de haklarında çok fazla haber yapılmadığı için bilmiyoruz. Yakın zamanda bu haberle birlikte çeşitli detayların ortaya çıkması beklenmekte. Güncel detaylar hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.