Dünyaca Ünlü Şarkıcı Lady Gaga'dan Üzen Haber Geldi! Lady Gaga İflas Etti!

Ünlü ABD'li sanatçı Lady Gaga, iflas açıklaması ile gündeme geldi. Kendisinden gelen açıklamada daha önce iflas ettiği ve bunu bir şekilde toparladığı öğrenildi. Öyle ifadelere yer verdi ki bir anda gündeme yerleşti. Financial Times'a aktardığı bilgiler çok konuşulacak.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Lady Gaga'dan Üzen Haber Geldi! Lady Gaga İflas Etti!

12 Ekim 2022 Çarşamba 10:56

Lady Gaga'dan gelen şok itiraf büyük ses getirdi. Pek çok kişinin severek dinlediği dünyaca ünlü sanatçı, yaptığı açıklama sonrasında iflas ettiğini duyurdu. Güncel olarak mal varlığı yerinde olan ünlü isim, konser turnesi zamanlarında iflas ettiğini ancak bunu bir şekilde düzelttiğini ifade etti. Verdiği konserler ve çeşitli reklam işleri ile birlikte kazancını katlamaya başardı.

2009 - 2011 Yıllarında İflas Şoku!

Lady Gaga'dan gelen açıklamada “Herkesi arayıp ‘Neden herkes param olmadığını söylüyor? Çok saçma. Listelerde ilk sıraya yerleşmiş beş şarkım var’ dedim. Bana 3 milyon dolar borcun var dediler” ifadesine yer verildi. Monster Ball turnesinde başına gelen bu gelişme ile birlikte iflas ettiği sonradan ortaya çıktı. 2009 2011 yılları arasındaki Monster Ball turnesi esnasında iflas etmesi ise dikkat çekti.

Paçayı Zor Kurtardı!

Öte yandan Lady Gaga, iflas ettikten sonraki süreç içerisinde elindeki fırsatları iyi kullandı ve iflasın eşiğinden döndü. Dolayısıyla ünlü isme dair bu detay dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla Lady Gaga'nın sahip olduğu ün ve kariyerle birlikte attığı adımlar onun iflastan kurtulmasını sağladı diyebiliriz. Financial Times'a yaptığı açıklamalar ise çok konuşuldu.