Dünyaca Ünlü Oyuncu Jim Carrey'den Acı Haber Geldi!

Dünyaca ünlü oyuncu Jim Carrey, sosyal medya hesabından Ukrayna’da başlayan savaş hakkında konuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimi Putin’i eleştirerek hayatını kayıp eden çocuklar için de üzüntüsünü dile getirdi. Bunun ardından parçalanmış oyuncak ayı görselini paylaşarak savaşa tepkisini belli etti. İşte haberin tüm detayları...

Dünyaca Ünlü Oyuncu Jim Carrey'den Acı Haber Geldi!

1 Mart 2022 Salı 21:10

Oyuncu Jim Carrey, sosyal medya hesabı üzerinden Ukrayna savaşını başlatan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e Tepki gösterdi. Rusya Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, dünyanın dört bir yanından bu savaşa tepki de geliyor. Bu savaşa  birçok ülkeden ünlü isimler tepki gösterirken ünlü oyuncu Jim Carrey de tepkisini belli etti. Sessizliğini ağır sözlerle bozan Carrey, sosyal medya hesabından Vladimir Putin’e yüklendi.

Carrey Tepkisini Böyle Belli Etti

“The Truman Show”, “Maske”, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, “Salak ile Avanak” gibi projelerde yer alan Jim Carrey, savaşta çocuklara ait olan oyuncağı da paylaştı. Bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Adından savaşı başlatan Vladimir Putin’e çok ağır sözlerle yüklendi. Parçalanmış ayı fotoğrafının altına masum insanların hayatını kaybettiğini söyledi. Bunun ardından Jim Carrey siyasi geri zekalı tarafından tehlikeye atıldığını görmek kalbimi kırıyor. Sevilmeyenlerden sakının” sözlerini yazdı. Bu sözler ile Putin’e sert tepki gösterdi.