Doya Doya Moda'da Gözyaşları Aktı Sel Oldu! Nimet'in Hikayesi Herkesi Üzdü!

Doya Doya Moda'da yarışan Nimet isimli yarışmacının başına gelenler herkesi üzdü. Yarışmacı, eski eşinden gördüğü şiddeti anlatmaya başlayınca herkes şok içerisinde kaldı. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası açığa çıktı. Merak edilen sorular da tek tek yanıt buluyor.

Doya Doya Moda'da Gözyaşları Aktı Sel Oldu! Nimet'in Hikayesi Herkesi Üzdü!

18 Ağustos 2022 Perşembe 13:10

Doya Doya Moda programında Nimet'in damgasını vurduğu görüldü. Yarışmacılar arasında olan Nimet, önemli bir detaya değindi ve hayat hikayesinden bir kesiti aktardı. Peki ya yarışmacı tam olarak neler söyledi?

Eski Eşinden Şiddet mi Gördü?

Nimet, öyle şeyler söyledi ki programı izleyenlerin adeta kanı dondu. Yarışmacı için çok üzüldüler. Anlattığı olayla birlikte neler yaşandığı da ortaya çıktı. Eski eşinden gördüğü şiddeti aktaran Nimet, gözyaşlarına hakim olamadı. Programdaki diğer isimlerin de kendisine moral ve motivasyon verdiği görüldü. Güncel detaylarla birlikte neler yaşandığını aktardı.

Çocukları Çok Korkmuş

Öte yandan Nimet, çocuklarının kendisinin gördüğü şiddetten ötürü çok korktuğunu da söyledi. Yaptığı açıklamada "Kızım beni koruyor, ben onu koruyorum. Anlattığım kolay gibi değildi. Çok kötü bir geceydi. Zaten o son oldu. Kızım yaralandığımı görünce 'Anne ölecek misin?' diye ağladı."  ifadesine yer verdi. Bu açıklama sonrasında izleyicilerin yoğun desteğine de sahip oldu.