Doya Doya Moda Programında Kavga Çıktı! Jüri Üyeleri ve Yarışmacı Kavgası Ortalığı Karıştırdı!

Doya Doya Moda programında bizleri neler bekliyor? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Öte yandan programdaki jüri üyesi ve yarışmacı arasındaki tartışma büyük ses getirdi. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak.

Doya Doya Moda Programında Kavga Çıktı! Jüri Üyeleri ve Yarışmacı Kavgası Ortalığı Karıştırdı!

30 Eylül 2022 Cuma 11:30

Doya Doya Moda programında jüri üyesi ile yarışmacının tartışması şok etkisi yarattı. İkili arasındaki gerilim dolu anlardan sonra nasıl bir karar verileceği merak ediliyor. Gamze Taşkın ile Gülşah Saraçoğlu arasındaki konuşma şok etkisi yaratacak. Peki ya programda bizleri neler bekliyor?

Yarışmacıların Tartışması Kötü Bitti

Yarışmacılar arasındaki tartışmaya dahil olan Gülşah Saraçoğlu, Gamze Taşkın'ın üslubunu eleştirdi. Öte yandan ikilinin saygısızlık üzerine açıklamalarda bulundukları görülüyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği zamanla ortaya çıktı. Öte yandan programdaki güncel detaylar da öğrenildi. Şimdi ise Gamze Taşkın ile ilgili verilecek karar büyük önem taşıyor. İkilinin tartışması ve diğer yarışmacılarla da arasının bozuk olması dikkatleri üzerine çekmekte.

Gamze Taşkın Diskalifiye Oldu

Gülşah Saraçoğlu'nun isteği üzerine programda bir toplantı yapıldı. Toplantının hızlı şekilde sonlandırılarak Gamze Taşkın'ın diskalifiye edilmesi gerektiğine karar verildi. Öncesinde ise Gamze'nin isimliğini bırakarak programdan ayrılması ise gözden kaçmadı.