Dizi ve Filmlerden Kovulan Başrol Oyuncuları Belli Oldu! Meğer Neler Yapmışlar Neler...

Dizi veya film çekimlerinden ayrılan oyuncular, kimi zaman yönetmen tarafından kovulabiliyor. İşlerine son verilen oyunculara değineceğiz. Hangi oyuncular dizi veya filmden neden kovuldu? İşte ünlü isimlerin de yer aldığı listede şaşırtan detaylar...

Dizi ve Filmlerden Kovulan Başrol Oyuncuları Belli Oldu! Meğer Neler Yapmışlar Neler...

20 Şubat 2022 Pazar 23:17

Bazı oyuncular, set içi veya set dışında yaşadığı sorunlar nedeniyle diziden ayrılabiliyor. Yönetmen tarafından kovulan ünlü oyuncuların kim olduğuna değineceğiz. Özel hayatlarını işine yansıtmaları sonucunda bazı sıkıntılar yaşanabilmekte. Listede ünlü isimler de yer alıyor. Bu nedenle dizi ve filmdeki rollerine veda edebilmekteler. Kimi zaman alttan alınsa da eğer fırsat var ise yönetmenler tarafından işlerine son veriliyor.

İşine Son Verilen Oyuncular

Kovulan veya kibar tabiri ile işine son verilen oyuncular listesinde ilk sırada Deniz Çakır bulunuyor. Alkol sorunu nedeniyle yönetmenin isteği üzerine dizideki rolüne son verilmişti. Güzel Köylü dizisindeki rolü ile tanınan Su Kutlu, barda ettiği kavgadan sonra gündeme geldi ve işten kovuldu. Selin Demiratar ise Adanalı dizisinde bambaşka şeyler istediği için dizideki rolü sona erdi. Kendisinin işten atılma nedeni diğer oyunculardan farklıydı.

Öpüştüğü İçin Kovuldu!

Gonca Vuslateri'nin ayrılık nedeni büyük dikkat çekmişti. Kendisi Can Yaman ile öpüştüğü için diziden oldu. Gönül İşleri dizisindeki performansı ile dikkat çeken Gonca Vuslateri, oyuncu arkadaşı ile öpüşürken yakalanınca bedelini biraz ağır ödedi.