Disney Plus Dizileri Olan ve Tanıtımda Oynayacak Ünlülerin Listesi Belli Oldu!

Disney Plus, 14 Haziran'da yayın hayatına başlıyor fakat önce bir tanıtım gerçekleşecek. Bu tanıtımda hangi ünlü oyuncuları göreceğiz. Gündeme bomba gibi düşen gelişmelerle beraber merak edilenler yanıt buluyor. Disney Plus Türkiye'de ilk yayınlanacak yerli dizi ve ünlülerin akın edeceği tanıtıma dair detaylar...

Disney Plus Dizileri Olan ve Tanıtımda Oynayacak Ünlülerin Listesi Belli Oldu!

13 Mayıs 2022 Cuma 21:06

Disney Plus, yakın zamanda yayın hayatına başlayacak. Dijital içerik platformunun Türkiye'deki içerikler için önemli bir çaba sarf ettiği görülüyor. Hali hazırda o kadar fazla ünlü isimle anlaşma yapıldı ki yeni dizi ve filmler bir anda ortaya çıkacak. Bu gelişme ise büyük dijital içerik platformları için sıkıntı yaratabilir. Çünkü birbirinden orijinal içerikler burada yerini alıyor.

Disney Plus'ta Yerini Alan Ünlüler!

Disney Plus, birbirinden ünlü isimlerle yayın hayatına start verecek. Halit Ergenç, Pınar Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel'in tanıtımda yer alacağı belirtiliyor. Onun haricinde yayınlanacağı ilk Türk yerli içerik hakkında da bilgi verildi. İzleyiciler şimdiden heyecanlı. Disney Plus Türkiye, elinden gelenin en iyisini yaparak pek çok ünlüyü bir araya getirdi ve önemli projeler üretmeleri için anlaşmalar imzaladı.

Engin Akyürek'in Dizisi Başlayacak!

Engin Akyürek, her ne kadar tanıtımda yer almasa da kendisinin hikayesini yazdığı Kaçış dizisi ile gündeme gelecek. Kaçış dizisi, Disney Plus'ın ilk yerli içeriği olacak. Dolayısıyla 14 Haziran'da gözler dijital içerik platformunda olacak diyebiliriz.