Deniz Seki'nin Photoshop Yaptığı Ortaya Çıkınca Herkes Şok Oldu!

Deniz Seki ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Ünlü isim, Manisa'da verdiği konserde fotoşop yaptığı fotoğrafları paylaştı. Öte yandan aynı fotoğrafları Manisa Büyükşehir Belediyesi de paylaşınca fotoşop yaptığı ortaya çıktı. Hayranları, kendisinin neden böyle bir şeye başvurduğunu merak ediyor.

Deniz Seki'nin Photoshop Yaptığı Ortaya Çıkınca Herkes Şok Oldu!

3 Eylül 2022 Cumartesi 10:40

Manisa Demirci Kurtuluş Günü nedeniyle konser veren Deniz Seki, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin konser fotoğraflarından birini sosyal medya hesabından paylaşması gözden kaçmadı. Ancak kısa süre sonra ortaya çıkan bir detay, tüm gerçekleri ele verdi. Deniz Seki hakkında merak edilenler tek tek öğreniliyor.

Fotoşop Kullandığı Ortaya Çıktı

Deniz Seki'nin pek çok fotoğrafında önemli filtreler bulunuyor. Haliyle yaptığı son paylaşımda da fotoşopun olması şaşırttı. Konser fotoğraflarının fotoşoplarla donatılması hayranlarının ona güvenini sarstı. Fotoğraflarında bu tarz hilelere başvurması üzüntüyle karşılanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Paylaşınca Ortaya Çıktı

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu özel günde konsere katılan Deniz Seki'nin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ancak fotoğrafın orijinal olması nedeniyle Deniz Seki'nin paylaştığı fotoğraftan daha farklı gözüktüğü ortaya çıktı. Pek çok kişi güncel gelişmelerle beraber olanlara iyice şaşırdı.