Deniz Seki'den Acı Haber Geldi! Deniz Seki Sahnede Ne Yapacağını Şaşırdı!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki ödül almak için çıktığı sahnede şok edici bir olay yaşadı. Alınan bilgiye göre Deniz Seki, aldığı ölüm haberi ile adeta şok yaşadı. Kelimeler boğazında düğümlendi. İşte haberin tüm detayları...

Deniz Seki'den Acı Haber Geldi! Deniz Seki Sahnede Ne Yapacağını Şaşırdı!

5 Haziran 2022 Pazar 15:37

 

51 yaşındaki usta sanatçı Deniz Seki, gündeme bomba gibi düştü. Alınan bilgiye göre Dijital Dünyanın Enleri töreninde Yılın Pop Sanatçısı ödülünü almak için sahneye çıkan ünlü şarkıcı hiç beklemediği bir olay ile karşı karşıya kaldı. Aldığı haber karşısında duygularına hakim olamayan ünlü şarkıcı herkese duygusal anlar yaşattı.

 

Deniz Seki, Sahnede Zor Anlar Yaşadı

Deniz Seki uyuşturu madde sattığı iddiası ile gözaltına alınmıştı. Bunun ile birlikte ödül almak için çıktığı sahneden aldığı haber ile ağızları adeta açık bıraktı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, sahneye çıkmadan önce telefonda vefat haberi aldığını açıkladım Göz yaşlarına hakim olamayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, zor anlar yaşadı.

Alınan bilgiye göre yıllardır baktığı ‘Haydut’ adlı köpeği tedavi sürecinde hayatını kaybettiğini öğrendi. Bunun ardından evladım hayatını kaybetti diyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Ünlü şarkıcının bu hâlleri ise sosyal medyada adeta gündem oldu. Ödül aldığı sıra konuşmayan ünlü sunucunun duygu dolu halleri ise hayranlarını da bir hayli üzdü.