Demet Özdemir'in O Sahnesi Oğuzhan Koç İle Tekrar Ayrılmalarına Neden Oldu! Oğuzhan Koç Çılgına Döndü!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in bir zamanlar ayrıldığı biliniyor. Ancak ayrılık nedenlerinde filmdeki yakın teması sahnelerin etkili olduğu sonradan anlaşıldı. Şükrü Özyıldız'la başrol oynayan Demet Özdemir, oldukça şaşırtıcı görüntüler verdi. Peki ikili daha sonradan nasıl barıştı?

Demet Özdemir'in O Sahnesi Oğuzhan Koç İle Tekrar Ayrılmalarına Neden Oldu! Oğuzhan Koç Çılgına Döndü!

13 Şubat 2022 Pazar 15:44

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in bir süre önce ayrıldığı haberleri ortaya çıkmıştı. İkilinin arası neden bozuldu merak ediliyordu. Ancak ortaya öyle bir detay çıktı ki kimi takipçileri kendisine hak bile verdi. Şimdi ise olayın Şükrü Özyıldız ile olan bağlantısını açıklıyoruz.

Filmdeki Sahneler Şaşırtmıştı

Aşk Taktikleri filminde başrol oynayan Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız, oldukça yakın temasta bulundular. Filmin hikayesi gereği yakınlaşan ikili, büyük dikkat çekti. Oğuzhan Özkoç'un ise bunu neden göstererek Demet Özdemir ile tartıştığı iddia ediliyor. Ayrılmalarında bu sahnelerin etkili olduğu belirtildi.

Geri Barıştılar!

Ancak yaşanan sahnelere rağmen ikili bir şekilde anlaştı ve geri barıştı. Demet Özdemir, yaptığı iş gereği çeşitli rollerde oynayabiliyor. Bu nedenle ikilinin bu durumu aşması ve tekrar birlikte olması sevindirdi. Oğuzhan Koç'un geri adım atarak barışma niyetinde olması da hayranları tarafından takdir edildi.