Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un Düğün Davetiyesi Sızdırıldı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlilik hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Çiftin en kısa sürede evlenmesi bekleniyor. Öte yandan düğün tarihi de belli oldu. Peki ya çift ne zaman evlenecek? İşte Demet Özdemir'in evlilikteki Aşk Taktikleri 2 filmi detayı haberimizde...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un Düğün Davetiyesi Sızdırıldı!

17 Ağustos 2022 Çarşamba 23:44

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'a ait düğün davetiyesi dikkat çekti. Oldukça özel bir hazırlık içerisinde olunduğu görüldü. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü çift, yakın zamanda evlenecek. Peki ya tarih belli oldu mu?

Ne Zaman Evlenecekler?

Demet ve Oğuzhan çiftinin 22 Ağustos 2022 tarihinde evleneceği belirtiliyor. Dolayısıyla hayatlarını birleştirmelerine çok da uzun süre kalmadı. Bakalım ünlü çiftin evliliğinde ne gibi gelişmeler yaşanacak? İmzaların atılacağı otele ilişkin rezervasyon ve planlama detayları da ortaya çıkıyor. Bu konuda çiftin yoğun çaba harcadığı ve uğraştığı bilinmekte.

Filmden Sonra Evlenecekler

Netflix'te çekilecek olan Aşk Taktikleri 2 filminin çekimleri bittikten sonra çiftin evleneceği belirtiliyor. Dolayısıyla film çekimleri sona erdikten hemen sonra 22 Ağustos'da evlenmeleri beklenmekte. En azından gelen haber bu şekilde diyebiliriz. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.