Demet Özdemir Sinir Krizi Geçirdi! Hande Erçel ile Arasındaki Polemik Neydi?

Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç ile birlikteliğini henüz bitiren Demet Özdemir, son günlerde zorlu bir süreçten geçiyor. Güzel oyuncu, ne aşkta ne de işte aradığı saadeti bulamıyor. İddialara göre tüm tekliflerin Hande Erçel’e gitmesinin üzerine sinirden deliye dönen Özdemir, Hande Erçel’i takipten çıkardı.

Demet Özdemir Sinir Krizi Geçirdi! Hande Erçel ile Arasındaki Polemik Neydi?

20 Ocak 2022 Perşembe 16:28

Bu defa magazin gündeminde Demet Özdemir ve Hande Erçel krizi patladı. Takvim Gazetesi’nin haberine göre özel hayatında ve işinde istediği mutluluğu bulamayan Demet Özdemir, hıncından Hande Erçel’i İnstagram hesabı üzerinden engelledi. Kıskançlık krizi olarak adlandırılan bu olay, iki oyuncunun da magazin gündemine bomba gibi düşmesine neden oldu.

Demet Özdemir’in Daha Az Dizi Teklifi Alması Kriz Yarattı!

Demet Özdemir, aynı ajansa bağlı olduğu Hande Erçel’den çok daha az dizi teklifi aldığı için kıskançlık krizine girdi. Bu nedenle Hande Erçel’i İnstagram üzerinden takipten çıkararak engelledi. Krizin konu olduğu firma ise ‘’Disney Plus’’ şirketi olarak açıklandı. Disney Plus, Can Yaman’ı kadrosuna kattıktan sonra Hande Erçel’inde kapısını çalmıştı.

Disney Plus Hande Erçel ile Yeni Bir Proje İçin Anlaşma Sağladı!

Demet Özdemir ve Hande Erçel’in kadrosunda yer aldığı Disney Plus firması, Erçel ile yeni bir proje için masaya oturdu. Bunu duyan Demet Özdemir, kıskançlık krizi geçirerek menajerlik şirketini aradı. Hıncını alamayan güzel oyuncu, Hande Erçel’i kendi İnstagram hesabından engelledi. Şimdilerde iki güzel oyuncunun sevenleri de taraflardan gelecek açıklamaları bekliyorlar.