Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'a Resti Çekti ve Rol Alacağı Diziyi Açıkladı!

Demet Özdemir'in katılacağı diziye dair detaylar belli oldu. Uzun zamandır dizi ekranlarında göremediğimiz ünlü isim artık yayın hayatına başlayacak dizide başrolde oynayacak. Peki Demet Özdemir hangi dizide başrolü kaptı? İşte oyuncu arkadaşlarıyla birlikte diziye dair son açıklamalar...

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'a Resti Çekti ve Rol Alacağı Diziyi Açıkladı!

8 Mart 2022 Salı 20:48

Demet Özdemir, bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Başarılı oyuncunun başrolde oynayacağı diziye dair çeşitli gelişmeler yaşandı. Hatırlanacağı üzere kendisini en son Aşk Taktikleri filminde gördük. Şimdi ise öyle bir yapımda oynayacak ki adeta adından söz ettirecek. Başarılı oyuncuya dair son dakika gelişmelerini paylaşacağız. Pek çok dizi ve filmde yer alan Demet Özdemir, bundan sonraki süreçte Disney Plus dizisinde oynayacak.

Dünyayla Benim Aramda Dizisi Başlıyor!

Demet Özdemir'in yeni dizisinin adı açıklandı. Dünyayla Benim Aramda dizisi yakında ekranlara gelecek. Disney Plus'ta yayınlanacak dizinin çekimleri ne zaman başlayacak merak edildi. Öte yandan Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlıklarına başlayan ünlü isim, adından söz ettirmeye devam edecek. Peki Dünyayla Benim Aramda dizisinde kimler oynuyor?

Dünyayla Benim Aramda Oyuncu Kadrosu

Dizide Demet Özdemir'in yanı sıra Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy'un da oynayacağı açıklandı. Bu gelişme ile birlikte izleyiciler artık dikkat çekecek dizide neler olacağını merak ediyor. Son dakika gelişmeleriyle birlikte karşınızda olmaya devam edeceğiz.