Demet Akalın Ülkeleri Fena Karıştırdı! Yaptığı Yorumla O Ülkeyi Yerden Yere Vurdu!

Demet Akalın, Twitter'ı birbirine kattı. Öyle bir paylaşım yaptı ki kendisine gelen beğeniler sular seller gibi arttı. Sanatçının son zamanlarda ABD'de olduğu biliniyor. Tatil için gittiği yerde öyle bir eleştiride bulundu ki duyanlar hak verdi. Türkiye'yi öve öve bitiremedi ve bu durum hoş karşılandı.

Demet Akalın Ülkeleri Fena Karıştırdı! Yaptığı Yorumla O Ülkeyi Yerden Yere Vurdu!

6 Mart 2022 Pazar 16:48

Demet Akalın, gündeme Amerika tatili ile geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda tatile gittiği ülkeyi kötülerken görüntülendi. Peki ABD hakkında neler söyledi? Tatil için yurt dışına çıkan ünlü sanatçı, çeşitli fotoğraf ve videolar paylaşarak bol bol sosyal medya hesabını süsledi. Bu halinden ise oldukça memnundu.

Sağlık Sistemini Eleştirdi

Öte yandan ABD'deki sağlık sistemini eleştiren Demet Akalın, yaptığı açıklamada serumun bile 12 bin dolar olduğundan söz etti. Bu nedenle Türkiye'deki sağlık sisteminin kıymetini bilmemiz gerektiğini söyledi. Türkiye'deki pek çok şeyin daha değerli olduğunu vurguladı. Kullanıcılar ise Twitter'dan yapılan bu paylaşımı doğru buldu. Normalde çeşitli yazım yanlışları ve farklı açıklamaları ile gündeme gelen Demet Akalın, bu sefer çoğunluğun takdirini kazandı.

Binlerce Beğeni Aldı!

Öte yandan Twitter'da yaptığı açıklama binlerce beğeni de aldı. Yaptığı paylaşımda ise şu sözlere yer verdi: ''Amerika'da acile girsen de serum taktırmak 12 bin dolar! Onun için diyeceğim o ki, doktor, hemşireler, bakıcılar, hastanelerimiz kıymetli…''