Defne Samyeli'nin Kızı Deren Talu İç Çamaşırsız Paylaşım Yaptı!

Defne Samyeli'nin kızını daha önce hiç bu kıyafetle görmediniz. Öyle bir paylaşım yaptı ki görenlerin aklını aldı. İç çamaşırsız olması nedeniyle bir anda gündem haline geldi. İşte sosyal medyaya damgasını vuran ünlü isim ve yaptığı paylaşıma dair detaylar haberimizde...

Defne Samyeli'nin Kızı Deren Talu İç Çamaşırsız Paylaşım Yaptı!

22 Temmuz 2022 Cuma 15:02

Defne Samyeli, magazin gündemine yalnızca kendisiyle değil aynı zamanda kızları ile de gelmekte. Son zamanlar sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin kızları, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Deren Talu, öyle bir paylaşım yaptı ki görenler gözlerine inanamadı. Beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafa ilişkin çeşitli tepkiler de geldi. Peki ya ünlü isim neden bu kadar dikkatleri üzerine çekti? İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar haberimizde yerini alıyor.

Deren Talu Sütyensiz Görüntülendi!

Deren Talu, sütyensiz bir şekilde fotoğraf paylaştı. Ünlü ismin giydiği kıyafet dikkat çekti. Kısa süre içerisinde Instagram keşfetine dahi düştü. Öte yandan aldığı binlerce beğenide ise kombininin payı da yüksekti. Kendisine gelen yorumların haddi hesabı yoktu.

Tepki Çekmeyi Başardı

Genç isim, yaptığı paylaşımla birlikte neden bu kadar açık giydiği konusunda eleştirildi. Takipçilerinin bir kısmı kendisini eleştirel yorumlarda bulunmaktan kaçınmadı. Öte yandan Deren Talu'nun tüm bu olanları umursamadığı belirtildi. Sosyal medyanın güzel ismi, annesi gibi farkını ortaya koymaya devam ediyor.