Defne Samyeli'nden 50. Yaş Günü Kutlaması! Doğum Gününde Şok Paylaşım!

Defne Samyeli'nin yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı. Doğum gününü kutlarken hiç beklenmedik detaylar ortaya çıktı. Peki ya ünlü isim paylaşımına not olarak ne yazdı? İşte aile pozunda dikkat çeken bazı gelişmeler ve Defne Samyeli'nin garip tavırları haberimizde...

Defne Samyeli'nden 50. Yaş Günü Kutlaması! Doğum Gününde Şok Paylaşım!

6 Temmuz 2022 Çarşamba 18:53

Defne Samyeli, güzelliği ve yaptığı işlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Şarkıcılık ve oyunculuğun yanı sıra kendisini sunucu olarak da görmüştük. Üstelik mankenlik ile kariyerine başladığını da biliyoruz. Ünlü isimle ilgili çeşitli detaylara yer veriliyor. Magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Samyeli, yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Doğum gününü kutlarken düştüğü not ise dikkat çekti.

50. Yaş Günü Paylaşımı!

Defne Samyeli, 50. yaş gününü kutladı. Ünlü isim öyle bir paylaşım yaptı ki herkes şaşırdı. Fotoğraftakilerin poz vermesine fırsat tanımadan çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Dolayısıyla ünlü ismin doğum gününde yazdığı not ile bu fotoğraf birleşince ortaya garip bir manzara çıktı.

"Mutlu Yıllar Bana" Yazdı!

Defne Samyeli, yapmış olduğu "Mutlu Yıllar Bana" notlu paylaşımı ile binlerce beğeni aldı. Ünlü ismin tek başına doğum gününü kutladığı düşünüldü. Çünkü paylaşımında farklı bir detaya değinmemişti. Fotoğrafın da oldukça gelişigüzel çekildiği görülmekte.