Defne Samyeli O Kadar Uğraşa Rağmen Yakalandı! Defne Samyeli Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz'dan sonra yeni aşkı ortaya çıktı. Kendisinden yaşça küçük isimle aşk yaşadığı öğrenildi. Peki ünlü isim kim? İş adamı olduğu öğrenildi ve birlikte yakalandıktan sonra hemen ayrıldılar. Defne Samyeli'nin ilişkisine yönelik açıklaması ise dikkat çekti.

Defne Samyeli O Kadar Uğraşa Rağmen Yakalandı! Defne Samyeli Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı!

26 Şubat 2022 Cumartesi 18:00

Defne Samyeli'nin bir süredir aşk hayatı hakkında haber yapılamıyordu. Çünkü kendisi Cem Yılmaz'dan sonra başka biriyle görüntülenmemişti. Bu nedenle aşk haberleriyle adının anılması çok şaşırttı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu kiminle sevgili oldu? Kendisinden 9 yaş küçük iş insanı ile birliktelik yaşadığı iddia ediliyordu. Anlaşılan o ki bu iddialar gerçek çıktı. Çünkü birlikte görüntülendiği ismin kim olduğu belirlendi.

Onur Arıkan'la Görüntülendi!

İş insanı Onur Arıkan'la görüntülendikten sonra ikili farklı yerlere dağıldı. Defne Samyeli ise kendisine sorulan sorulara bir şekilde yanıt verdi. Ancak neler söylediği merak ediliyor. Sevilen ünlü ismin aşk hayatına ilişkin konuşup konuşmadığı ortaya çıktı.

Özel Hayatından Bahsetmek İstemedi

Özel hayatına ilişkin konuşmak istemediğini belirtti. Onur Arıkan'la olan ilişkisi sorulduğunda bu cevabı vermesi ise dikkat çekti. Bir süre magazin gündemi anılmak istemediği belli oluyor. Bakalım önümüzdeki günlerde ikiliden birbirleri ile çekilmiş bir fotoğraf gelişmesi yaşanacak mı? Sosyal medya hesapları düzenli olarak kontrol ediliyor.