Defne Samyeli Mayosunu Giydi İki Kızına Rakip Oldu! 50 Yaşına Yaklaşan Defne Samyeli'yi Görenler Kızlarından Ayırt Edemedi..

Defne Samyeli, mayosunu giydi ve ortalığı yıkıp geçti. Güzelliğiyle genç kızlarına bile taş çıkardı. 50 yaşındaki ismi bu halde görenler ne diyeceğini bilemedi. İşte sosyal medyada beğeni üstüne beğeni alan Defne Samyeli'nin mayolu görüntüleri ve dahası haberimizde...

Defne Samyeli Mayosunu Giydi İki Kızına Rakip Oldu! 50 Yaşına Yaklaşan Defne Samyeli'yi Görenler Kızlarından Ayırt Edemedi..

16 Temmuz 2022 Cumartesi 11:16

Defne Samyeli, son zamanlarda güzelliği ile sosyal medyada fazlasıyla fark yaratıyor. Kızlarının güzelliğini ise kendisinden aldığı herkes tarafından bilinmekte. Zaman zaman kızların da sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle adından söz ettirdiğini belirtelim. Ancak Derin ve Deren Talu'nun yanı sıra Defne Samyeli diye bir gerçeğin olduğunu da geçtiğimiz günlerde hatırladık. Ünlü isim, giydiği mayosuyla beraber adından söz ettirdi. Üstelik yaşına rağmen fiziğini hala koruduğu görülüyor.

Defne Samyeli Fiziğiyle Olay Oldu!

50 yaşındaki ünlü isim, hala güzelliği ile adından söz ettirmekte. Defne Samyeli'yi böyle görenler, onun hiç değişmediğini ifade etti. Sosyal medya hesabı üzerinden mayolu paylaşımıyla gündeme geldi.

Övgü Üstüne Övgü Aldı

Zamanın yıpratamadığı Defne Samyeli, güzelliğiyle ortalığı yıkıp geçmeye devam ediyor. Kendisiyle ilgili pek çok soru sorulmakta. Nasıl bu kadar dinç ve güzel kalabildiği ise tamamen onda saklı bir cevap.