Defne Samyeli Konser Esnasında Eteğini Çıkardı! Dekolteli Şarkı Söyleyerek Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Defne Samyeli, konserde eteğini çıkarmasıyla gündeme geldi. Derin dekolteli elbisesi gözler önüne serildi. Kendisi büyük dikkat çekmişe benziyor. Öyle ki hakkında çeşitli iddialar da ortaya atıldı. Peki ya dekolteli elbisesiyle şarkı söylerken sosyal medyada nasıl gündem oldu? İşte saniye saniye o anlar...

Defne Samyeli Konser Esnasında Eteğini Çıkardı! Dekolteli Şarkı Söyleyerek Ortalığı Alev Alev Yaktı!

8 Haziran 2022 Çarşamba 21:16

Defne Samyeli, sunucu ve oyunculuk deneyimlerinin yanı sıra şu sıralar şarkıcılıkla ilgileniyor. Ünlü ismin konser verdiği esnada yaptığı bir hareket büyük ses getirdi. Eteğini çıkararak şarkı söylemeye devam etti. Bu hamlesiyle birlikte sosyal medyada çok konuşuldu. Güzel şarkıcının yaptığı hareket büyük tepki çekmişe benziyor. Çünkü sosyal medyada çeşitli eleştirilere maruz kaldı. Haliyle kendisiyle ilgili bazı detaylara da değinildi.

Eteğini Çıkarması Gündem Oldu!

Defne Samyeli'nin eteğini çıkararak şarkı söylemeye devam etmesi şaşırttı. Kendisinin transparan bir elbise giydiği de görüldü. Üstelik bunu yaparken derin dekolteli bir elbise giydiği anlaşıldı. Peki ya sosyal medyada nasıl tepkiler vardı?

Milyonlarca Kez İzlendi!

Defne Samyeli'nin eteğini çıkardığı anlar milyonlarca kez izlendi. Kendisiyle ilgili yapılan paylaşım büyük ilgi gördü. Şimdi ise çeşitli detaylarla birlikte ünlü isim hakkında bazı yorumlar yapılıyor. Yakın zamanda vereceği konserlerle ilgili viral reklam yapmaya çalıştığını iddia edenler dahi var.