Danla Biliç Makyaj Paylaşımların Dışında Paylaşım Yapınca Ortalık Karıştı!

Yaptığı makyajlar ile dikkatleri üzerine çeken Danla Biliç yine gündem oldu. Mide ameliyatı ile gündeme gelirken yaptığı paylaşımlar ile de ağızları açık bıraktı. İşte haberin tüm detayları...

Danla Biliç Makyaj Paylaşımların Dışında Paylaşım Yapınca Ortalık Karıştı!

28 Mart 2022 Pazartesi 21:03

Danla Biliç'in eski görüntüleri ile kıyaslandı. Estetik yaptırmaya devam eden Danla Biliç, birçok kez magazin gündeminde yerini aldı. Ayrıcaİnstagram üzerinden sevenleriyle iletişime geçen Danla Biliç, yaptırdığı göğüs silikonları ile adeta olay oldu. Damla Biliç'in son görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi.

Danla Biliç Herkesi Şaşkına Çevirdi

Youtube içeriği üreten Danla Biliç yine gündem oldu. Bunun ardından paylaştığı video sonrası tepkiler ile de karşı karşıya kaldı. Estetik ile anılan Danla Biliç doğallığını adeta bozdu. Kimi takipçileri Damla Biliç'in eski halinin daha iyi olduğunu söylüyor. Tatil için Dubai’ye giden Danla Biliç, yaptığı paylaşımlar ile de olay oldu. Silikonlarını göstermek için video paylaşan Danla Biliç, paylaşımın altına yaptığı açıklama ile çok büyük tepki topladı. ‘Net görememiştiniz, net göstermeye karar verdim’ açıklamasında bulundu.

Danla Biliç Tepki Topladı

Yaptığı paylaşım ardından tepki toplayan Danla Biliç, fotoğrafın altına da açıklama yaptı. Yaptığı açıklama ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü fenomen sevdikleri tarafından büyük eleştiriye maruz kaldı.