Danilo Zanna Yarışmacısıyla Aşk Yaşadığı İddiaları Doğrumu Çıktı! O Zaman Pelin Zaman Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

Danilo Zanna ve Pelin Zaman'ın aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ancak Pelin Zaman'ın sevgilisi vardı ve ilişki iddialarını reddetti. MasterChef yarışmacısının bu açıklamasından bir süre sonra hakkında bazı gelişmeler yaşandı. Pelin Zaman'ın mevcut sevgilisinden ayrıldığı öğrenildi. Peki Danilo ile aşk yaşıyor mu?

Danilo Zanna Yarışmacısıyla Aşk Yaşadığı İddiaları Doğrumu Çıktı! O Zaman Pelin Zaman Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

26 Şubat 2022 Cumartesi 17:18

MasterChef jüri üyelerinden olan Danilo Zanna, aşk iddiası ile gündeme gelmişti. Kısa süre önce 9 yıllık eşinden boşanan ünlü isim, gündeme farklı haberlerle geliyordu. Yarışmacılardan Pelin Zaman ile aşk yaşadığı belirtilmekteydi. Ancak yapılan açıklamalarda bu reddedildi. Şimdi ise bambaşka bir olay yaşanıyor. Pelin Zaman, sevgilisi olduğunu belirtmişti. TV8 programına damgasını vuran bu olay büyük ses getirdi. Peki şimdi bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor? Pelin Zaman'ın sevgilisinden ayrıldığı iddiaları doğru mu?

Pelin Zaman'ın ilişkisi Bitti

Arif Hür'ün dediklerine göre Pelin Zaman'ın ilişkisi sona erdi. Kimden ayrıldığı konusunda herkes merak içindeydi. Gökhan Akar ile aralarındaki ilişki dikkat çekiyordu. Bu nedenle bir süre gündemde kaldılar.

Sessizce Ayrıldılar

Öte yandan Pelin Zaman ve Gökhan Akar'ın ilişkisi oldukça sessiz bitti. Şimdi ise Danilo Zanna ile Pelin Zaman gerçekten ilişki yaşıyor mu soruları sıklıktaydı. Son zamanlarda çok konuşulan bu gelişmeye dair ikiliden yeni bir açıklama gelebilir. Eğer MasterChef jüri üyesi yeniden bu iddialar ile gündemde yerini korur ise kendini izah edecek bir açıklama yayınlayacaktır.