Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yayınlanmama Kararı mı Aldı? Resmi Açıklama TV8'den Geldi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den müjdeli haber geldi. Star TV ekranlarında olacak programla ilgili son detaylar aktarılıyor. ÇGHB 2'deki oyuncular da merak ediliyor. Arif Güloğlu programda olacak mı? Oyuncu kadrosu açıklanan ÇGHB 2 ile ilgili son gelişmeler...

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yayınlanmama Kararı mı Aldı? Resmi Açıklama TV8'den Geldi!

3 Mart 2022 Perşembe 15:27

Star TV'de yayınlanacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yayın tarihi merak ediliyor. Pek çok kişi programda yaşanacak gelişmeleri şimdiden merak etmeye başladı. Çünkü Kanal D'de final yaparak sona eren program, artık farklı bir kanalda yayın hayatına devam edecek. Bu nedenle programa ilişkin son dakika detayları merak ediliyor.

ÇGHB 2 Ne Zaman Başlayacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Mart ayında başlayacak. Ancak henüz kesin bir tarih verilmiş değil. Dolayısıyla programın yayın tarihi yakında açıklanacak. Üstelik kimlerin oynayacağı da merak ediliyor. Kanser tedavisi gören Arif Güloğlu da olacak mı çok soruldu.

Arif Güloğlu Programda Olacak mı?

Arif Güloğlu'nun skeçleri oldukça komik ve eğlenceliydi. Dolayısıyla kendisinin programa katılması büyük fark yaratacaktır. Ancak sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı programa şu an katılacak mı henüz açıklamada bulunulmadı. Yine de yakında başlayacak olan programla ilgili gelişmeleri elde etmemize az kaldı.