Çılgın Dondurmacının Karşısında İç Çamaşırı Olmadan Dans Etti!

Çılgın dondurmacı, dikkatleri üzerine çekecek bir videoya imzasını attı. Müşterilerinden birisi öyle bir kombin yapmıştı ki görenler şok oldu. İç çamaşırsız olan müşterisinin dansı karşısında kendisi de şok oldu kaldı. TikTok videosundaki bu detay çok konuşulacağa benziyor.

Çılgın Dondurmacının Karşısında İç Çamaşırı Olmadan Dans Etti!

13 Ağustos 2022 Cumartesi 20:08

Çılgın dondurmacı, internette adeta fenomen haline geldi. Müşterileri ile birlikte uzaktan dans eden dondurmacı, herkesi şaşırttı. Dünya çapında ünlenen isim, Türkiye'ye turist gelmesini dahi sağlıyor. Öyle ki onunla dans edip video çekmek isteyenler gündemdeki yerini aldı. Öyle bir müşteri geldi ki herkesi hayrete düşürdü. TikTok platformunda ün kazanan dondurmacı bile neye uğradığını şaşırdı.

Fenomen Dondurmacı Şok Oldu

Fenomen dondurmacı, başına gelen bu gelişmeyle birlikte adeta neye uğradığını şaşırdı. Kendisiyle ilgili merak edilenler ise yanıt buldu. Bir kadının iç çamaşırsız şekilde dans etmesi tepki çekti. Sosyal medyadan videoyu izleyenler ne diyeceğini bilemedi. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylar gözler önüne seriliyor.

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Genç kadının dondurmacı karşısındaki elbisesi ve iç çamaşırsız olması gündem oldu. Pek çok kişi bu videoya tepki gösterirken dondurmacıdan henüz bir açıklama gelmiş değil. Öte yandan sosyal medyanın bir süre daha bu videoyu konuşacağını belirtelim.