Ciciş Kardeşler Nihal Candan'ın Uygunsuz Videosunu Paylaştı! Nihal Candan Rezil Oldu!

Cicişler Nihal Candan'a ait öyle bir video paylaştı ki görenler şok oldu. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği Cicişler, son zamanlara damgasını vuran Bahar ve Nihal Candan'ı ilgilendiren şok eden bir video yükledi. +18 kategorisinde olabilecek bu videoda yaşananlar ise şok etti. İşte Cicişler'den Candan kardeşlere büyük gönderme...

Ciciş Kardeşler Nihal Candan'ın Uygunsuz Videosunu Paylaştı! Nihal Candan Rezil Oldu!

12 Mart 2022 Cumartesi 16:17

Esra Ceyda kardeşler veya diğer adları ile Cicişler, yaptıkları paylaşım ise adlarından söz ettirdiler. Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen ikili, Bahar ve Nihal Candan gibi dikkat çekmeyi sürdürüyorlar. Şimdi ise yaptıkları bir video paylaşımı ile şaşırttılar. Özellikle de Nihal Candan'ın yarı çıplak iki kişi ile dans ettiği anlar kameralara yansıdı. Bu görüntülerden sonra ise sosyal medya kullanıcıları çeşitli yorumlarda bulundular.

Kardeşler Arasında Savaş Başladı!

Bir yandan Esra Ceyda kardeşler diğer yanda Bahar ve Nihal Candan kardeşler arasında bir çekişmenin olduğu görülüyor. Gündeme gelme şekilleri ve birbirlerine göndermede bulunmaları dikkat çekmekte. Bu duruma ilişkin Nihal Candan'dan nasıl bir yanıt gelecek hep birlikte göreceğiz.

Cicişler'i Eleştirmişlerdi

Candan kardeşler, Armağan Çağlayan'ın programına katıldığında Cicişler'e benzetilmeleri konusunda "hakaret gibi" yorumunda bulunmuştu. Haliyle bu gelişme sonrasında Cicişler'den sert bir hamle geldi ve sosyal medya bir anda bu olayı konuşmaya başladı.