Ceyda Düvenci Uzun Aradan Sonra Tekrar Dönüyor! İşte Yeni Programı...

Ceyda Düvenci'den gelen açıklama çok konuşulacak. Ünlü isimle ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Sunuculuk kariyerine başlayacak olan Düvenci, sunacağı programı sosyal medyadan duyurdu. Artık kendisi oyunculuk ile ön planda olmayacak. İşte ünlü isme dair çeşitli detaylar haberimizde...

Ceyda Düvenci Uzun Aradan Sonra Tekrar Dönüyor! İşte Yeni Programı...

14 Ağustos 2022 Pazar 08:31

Ceyda Düvenci, son zamanlara damgasını vuracak bir açıklama ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, bu sefer program sunuculuğu yapacak. Dolayısıyla ünlü ismin sunacağı programa ilişkin bilinmeyenleri aktaracağız. İşte sevilen isimle ilgili çeşitli detaylar haberimizde yerini aldı.

NTV'de Program Sunacak!

Ceyda Düvenci, NTV'de yayınlanacak Bambaşka Sohbetler isimli programın sunucusu olarak karşımıza çıkacak. Ünlü ismin ilk konuğu ise eşi olan Bülent Şakrak. Dolayısıyla daha ilk bölümden eğlenceli anlara yer verilecek. Kendisinin nasıl bir performans sergilediğini göreceğiz. Daha önce oyunculuk anlamında gönülleri kazanan ünlü isim, bu sefer de program sunuculuğu ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Sosyal Medyadan Duyurdu!

Öte yandan Ceyda Düvenci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Düvenci'nin açıklamasında “Çok heyecan hem de çok… konfor alanı sanıp ilk konuğum sevgilim @bulentsakrak_ olsun istedim, en çok onda heyecanlandım. Pazartesi saat  19:00 da @bambaskasohbetler.ntv @ntv ekranında başlıyoooor, buluşmaya hazır mısınızzzz!” ifadesine yer verdiği görülüyor.