Cem Yılmaz'ın Yeni Sevgilisinin Yaşını Duyunca İnanamayacaksınız! Cem Yılmaz'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi kim merak ediliyordu. Ünlü komedyenin aşk hayatında yeni bir hamle yaptığı ortaya çıktı. Erşan Kuneri dizisinde rol verdiği kadın oyuncu ile aşk yaşadığı öğrenildi. Peki o kişi kim? Cem Yılmaz herkesi şaşırtmaya devam ediyor. İşte ortaya çıkan bazı detaylar...

Cem Yılmaz'ın Yeni Sevgilisinin Yaşını Duyunca İnanamayacaksınız! Cem Yılmaz'ın Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

18 Mart 2022 Cuma 18:57

Cem Yılmaz, büyük dikkat çeken yeni sevgilisiyle birlikte görüntülendi. Erşan Kuneri dizisinde kendisine rol verdiği Rüya Demirbulut ile görüntülenmesi şaşırttı. İkili arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Cem Yılmaz'ın soruları yanıtsız bırakması da bir ilişkinin başladığını ortaya koydu. Peki ikili ne zamandır birlikteler? Cem Yılmaz, basın mensuplarını görünce pek mutlu olmasa da kendisini takip edenler bu aşk haberinin detayını merak etti.

Sevgilisi 27 Yaşında!

Öte yandan Cem Yılmaz'ın sevgilisi 1995 doğumlu yani 27 yaşında. Aralarındaki yaş farkı düşününce Serenay Sarıkaya'dan daha fazla olduğu ortaya çıktı. Pandemi zamanlarının başlangıcında Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisi çok konuşuluyordu. Daha sonra ayrıldıkları ortaya çıkmıştı ve her iki isme de hayran olanlar bu habere çok üzülmüştü.

Açıklama Yapmadılar

Öte yandan Rüya Demirbulut'tan da bir açıklama gelmedi. Cem Yılmaz da sessizliğini koruyarak evine doğru gitti. İkilinin arasındaki enejri dikkat çekti. Her ne kadar basın mensupları ile araları iyi olmasa da birbirlerini sevdiklerini ve aşk yaşadıkları anlaşıldı. Yakın zamanda ikiliden güzel görüntüler gelebilir.