Cem Yılmaz Eski Eşine Nafaka Ödemiyor mu? Magazincilerin Sorularını " Çocuk Var" diye Bahane Etti!

Cem Yılmaz, son zamanlarda nafaka davası ile gündeme geliyor. Eski eşi ile yaşadığı problemin yanı sıra objektiflere yakalanması dikkat çekti. Oğlu Kemal ile görüntülendi ve kendisine sorulan sorulara nazik bir dille yanıt verdi. Üstelik öyle sözler etti ki ünlü komedyen alkış topladı.

Cem Yılmaz Eski Eşine Nafaka Ödemiyor mu? Magazincilerin Sorularını

17 Nisan 2022 Pazar 11:58

Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde oğlu ile görüntülendi. Oğlu Kemal ile objektiflere yakalandı. Kendisine karşı sorulan sorular karşısında öyle şeyler söyledi ki herkes şaşırdı. Ahu Yağtu Yılmaz ile süren nafaka davası büyük ses getirmişti. Şimdi ise Cem Yılmaz'dan konuya ilişkin bir açıklama gelecek mi merak ediliyordu. Oğlunun yanında olması nedeniyle tavırları oldukça farklıydı.

Oğlu Var Diye Konuşmadı

Cem Yılmaz, yanında oğlu olduğu için açıklamayı daha sonra yapacağını ifade etti. Oğlu ile vakit geçirmek istediği ve bu nedenle basın mensuplarına açıklama yapmadığı düşünüldü. Aynı zamanda oğlunun yanında bu tarz ve buna benzer konuların konuşulmasının doğru olmayacağını da düşündü. Dolayısıyla ünlü komedyen yine takdir kazandı. Milyonlarca hayranına örnek olmaya devam ediyor.

Oğlu Çok Büyümüş!

Öte yandan Kemal'in çok büyüdüğü dikkat çekti. Bir süredir medyadan uzak kalması da babasının çabaları ile mümkün oluyor olmalı. Tüm bu gelişmeler ışığında başka ne gibi olaylar yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Cem Yılmaz'dan gelecek açıklamalar yakın zamanda magazin gündemine düşebilir.