Cem Yılmaz Acı Haberi Verdi! Usta İsim Hayatını Kaybetti..

Cem Yılmaz, yaptığı açıklama sonrasında herkesi şaşırttı. Ünlü isim, vefat haberini birinci elden verdi. Sosyal medyada gündem olan bu ölüm haberi karşısında hayranları da şok yaşıyor. Peki ya hangi ünlü isim yaşamını yitirdi? Komedyen için oldukça değerli birisi hayatını kaybetti.

Cem Yılmaz Acı Haberi Verdi! Usta İsim Hayatını Kaybetti..

17 Mayıs 2022 Salı 23:46

Cem Yılmaz, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile herkesi üzdü. Acı haberi milyonlara iletti. Kendisinin sinem alanına giriş yapmasını sağlayan ünlü ismin vefat ettiği haberini iletti. Peki kim hayatını kaybetti? Milyonlarca insan bu haberin detayını merak ediyor. Öyle ki, mizah alanında fark yaratan ve senaristliği ile adından söz ettiren isim hayatını kaybetti.

Kemal Kenan Ergen Vefat Etti!

Kemal Kenan Ergen, Cem Yılmaz'ın dergicilikten sinema sektörüne geçişini kolaylaştıran ve ona destek sunan bir isimdi. Senaryoda kendisine yardımcı olarak Herşey Güzel Olacak'ın yazılmasını sağlamıştı. Dolayısıyla bu gelişmenin ışığında film sektörüne adımını atan Cem Yılmaz da büyük başarılara imzasını attı.

Acı Haberi Duyurdu!

Ünlü komedyen, acı haberi sosyal medya hesabından paylaşarak Kemal Kenan Ergen'in vefatını duyurdu. Pek çok hayranı ise başsağlığında bulundu. Ünlü isim için oldukça zor bir zaman yaşanıyor. Çünkü kendisinin buralara gelebilmesinde etkili olan temel kişilerden birinin vefatı ile yüzleşti. Cenazenin hangi camiide kılınacağı detayı ise henüz paylaşılmış değil.