Cedi Osman ve Ebru Şahin Evleniyor mu? Destan'ın Başrolünden Önemli Açıklama!

Cedi Osman ve Ebru Şahin arasındaki gelişme gözler önüne serildi. İkilinin arası oldukça iyi gözüküyor. Bu nedenle ne zaman evlenecekleri merak edildi. Yapılacak açıklama doğrultusunda ikili hakkında merak edilenler ortaya çıktı. Peki yıldırım nikahı kıyacaklar mı? Destan dizisi başrolü Ebru Şahin'den önemli bir açıklama geldi.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Evleniyor mu? Destan'ın Başrolünden Önemli Açıklama!

10 Nisan 2022 Pazar 19:24

Destan dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Ebru Şahin, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Ünlü ismin söylediğine göre yakın zamanda düğün olacak mı sorusunun yanıtını aldık. Cedi Osman ile yaşadığı aşk neticesinde ikilinin yakın zamanda evlenebileceği belirtiliyor. Hatta yıldırım nikahı dahi kıyabilirler. Bu yüzden haklarında merak edilen gelişmelere değineceğiz. Ünlü ismin yaptığı açıklama hayranlarını heyecanlandırdı.

Ebru Şahin'den Şok Açıklama!

Ebru Şahin, öyle sözler söyledi ki duyanlar şaşırdı. Başarılı ve güzel oyuncu ''Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim. Düğün aniden de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık"  sözlerine yer verdi. Dolayısıyla düğün için net tarih belirtilmedi.

Uzak İlişki Yaşıyorlar

Öte yandan NBA'de oynayan Cedi Osman ile Türkiye'de Destan dizisinde başrol oynayan Ebru Şahin, büyük bir aşk yaşamaktalar. Her ne kadar uzak ilişki olsa da bir şekilde durumu idare etmeyi başarmışa benziyorlar.