Can Yaman Gazetecileri Görmezden Geldi! Tüm Tepkileri Aldı!

Can Yaman, gündeme öyle bir gelişme ile geldi ki herkes şaşırdı. Gazeteciler ile yaşadığı polemik sonrası tekrardan adından söz ettirdi. Ünlü isim ile ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Can Yaman ile ilgili merak edilenlere yer verdik. Öyle ki artık gazetecilerle tartışma noktasına kadar geldi.

Can Yaman Gazetecileri Görmezden Geldi! Tüm Tepkileri Aldı!

15 Haziran 2022 Çarşamba 21:48

Can Yaman, katıldığı özel bir lansmanda gazeteciler ile muhatap olmayı tercih etmedi. Böyle yapması ile hem sosyal medyada tepki çekti hem de gazeteciler tarafından eleştirildi. Peki ya kariyerine İtalya'da devam edeceğini belirten oyuncu hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Can Yaman'ın neden böyle bir şey yaptığı merak konusu haline geldi.

Can Yaman Gazetecilerle Kavgalı mı?

Zaman zaman tartıştığına şahit olduğumuz gazetecilerle yıldızı bir türlü barışmayan Can Yaman, özel lansmanda da onlarla muhatap olmadı. Kendisiyle röportaj yapmak isteyenlerin teklifini yanıtsız bıraktı ve yalnızca önlerinden yürüyerek geçti. Bu hamlesiyle birlikte tepki de çekti.

Gazeteciler Tepkisini Gösterdi

Öte yandan röportajı geri çevrilen gazeteciler ise "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" diyerek tepkisini belli etti. Bu gelişmenin ardından ünlü oyuncu hiçbir şey söylemeden yoluna devam etti. Oyuncunun hayranları ise kendisini İtalya'daki projeleri ile takip etmeye devam ediyor. Avrupa'da büyük bir kitleye hitap ettiği belirtilmekte.