Camdaki Kız Oyuncuları Tatilde Bakın Kiminle Yakalandı! Ortalık Resmen Karıştı!

Camdaki Kız dizisi oyuncuları tatile çıkarak sezon başarısını kutlamaya Kıbrıs'a gitti. Ancak yolda öyle şeyler yaşandı ki kimse anlam veremedi. Oyuncu kadrosunun birbirini ifşalaması ve paylaşımlar yapması gözden kaçmadı. Özellikle de iki başrol oyuncusunun birbiriyle olan çekişmesi dikkat çekti.

Camdaki Kız Oyuncuları Tatilde Bakın Kiminle Yakalandı! Ortalık Resmen Karıştı!

13 Haziran 2022 Pazartesi 14:29

Camdaki Kız dizisi, başarılı bir şekilde sezon finali yaparak gündeme geldi. Dizi ile ilgili gündem gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Oyuncular, tatile çıkarak Kıbrıs'a gitti. Dolayısıyla çeşitli sosyal medya paylaşımları da peşinden geldi. Oyuncu kadrosunun tatile çıkarken uçakta ve otobüste birbirlerinin fotoğraflarını paylaştıkları görüldü. İlk adımı ise Enis Arıkan attı.

Enis Arıkan Herkesi Paylaştı!

Kimi oyuncuları telefonla oynarken kimilerini ise uyurken çeken Enis Arıkan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İzleyiciler ise heyecanla bu paylaşımları takip etti. Ortaya ise komik anlar çıktı. Dolayısıyla oyuncunun bu paylaşımıyla birlikte asıl bombayı Burcu Biricik'in patlattığı görülüyor.

Burcu Biricik de İfşa Etti!

Burcu Biricik, Enis Arıkan'ın uyurken ki fotoğrafını çekerek onu ifşaladı. Böylelikle binevi intikam almış oldu. Söz konusu gelişmeyle birlikte izleyicilerin bu paylaşıma çok güldüğü belirtiliyor. Kanal D dizisi, reyting rekorları kırarak sezon finali yaptı. Şimdi ise dizinin ne zaman yeni sezonuna başlayacağı merakla bekleniyor.