Çağlar Şıkel'in Mesajlarını Gören Alişan'dan Şok Tepki! Evli Adamla Konuşmaları İçin Ne Söyledi?

Çağla Şıkel'in mesajları ortaya çıkınca herkes şaşırmıştı. Yeni boşanmış bir adamla olan görüşmeleri bir yana, boşanma öncesinde de ikilinin sohbet ettiği görüldü. Öyle ki Alişan bile çok sevdiği arkadaşı için nasıl bir yorumda bulundu? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Çağlar Şıkel'in Mesajlarını Gören Alişan'dan Şok Tepki! Evli Adamla Konuşmaları İçin Ne Söyledi?

3 Ağustos 2022 Çarşamba 18:22

Didem Sarı'nın, Çağla'nın eski eşinin konuşmalarını ifşa etmesi üzerine yaşanan gelişme gözler önüne serildi. İkili arasındaki gelişmelere bakacak olursak, ilişki yaşadıkları dahi tahmin edildi. Bu haberle beraber sosyal medya adeta ikiye bölündü. Alişan ise oldukça farklı bir yorumda bulundu. Ünlü isim, olaya ister istemez dahil oldu ve tartışmaya katıldı.

Çağlar Şıkel İçin Şok Açıklama

Alişan, Çağla Şıkel için öyle açıklamalarda bulundu ki herkes şaşırdı. Ünlü isim, arkadaşı için "Hiç vakıf olmadığım bir konu ama şunu çok iyi biliyorum ki yanlış anlaşılmadan ibarettir. Çağla, arkadaş canlısı bir insan. Farklı yerlere çekmek doğru olmaz. Evli bir insanla Çağla'nın adının yan yana gelmesi yanlış. Çağla öyle biri değil" ifadesine yer verdi.

İzzet Antebi ile Görüşmüştü

Çağla Şıkel'in İzzet Antebi ile samimi konuşmaları ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla Antebi'nin eski eşi bu mesajları yayınlayarak büyük bir skandalı sosyal medyaya taşıdı. Şimdi ise Çağla Şıkel'den nasıl bir açıklama gelecek, herkes merakla beklemeye başladı bile.