Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Tekrar Başrolde Buluşuyor! Detaylar Az Önce Geldi!

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'tan ayrıldıktan sonra yeni bir sinema filmi ile karşımıza çıkacak. Üstelik bu sefer senaryosunu kendisi yazıyor. Bununla birlikte Deniz Baysal'ı da film kadrosuna aldırmak için elinden geleni yapmakta. Son açıklamasıyla bunu kendisi de itiraf etti...

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Tekrar Başrolde Buluşuyor! Detaylar Az Önce Geldi!

26 Temmuz 2022 Salı 15:41

Çağlar Ertuğrul, sağlık sorunları nedeniyle Teşkilat'tan ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun bir süre arka planda yer alacağı konuşuluyor. Ancak Çağlar Ertuğrul'un boş durmaya niyeti yok. Kendisi, yeni bir proje üzerinde çalışmakta. Sinema filmi için senaryo hazırlığı sürüyor. Dolayısıyla ünlü ismin hazırlığının yanı sıra Deniz Baysal'a da şans vermek istemesi çok konuşuldu. Yapılan açıklama ile birlikte merak edilenler yanıt buldu.

Yeni Film Geliyor!

Çağlar Ertuğrul, kendi çıkarmak istediği sinema filmi için senaryo hazırlıklarını sürdürmekte. Dolayısıyla bu projeye Deniz Baysal'ı da dahil etmek istediği belirtildi. Daha önce Teşkilat dizisinde birlikte oynayan ikili, tekrardan bu projede buluşabilir. Yaptığı açıklamada “Deniz Baysal için çok güzel bir rol yazdım” ifadesine yer vermişti.

Deniz Baysal İçin Çağrı Yaptı!

Öte yandan Çağlar Ertuğrul, eski partneri Deniz Baysal için çağrıda bulundu. Oyuncu, açıklamasında "Bakalım Deniz dizi setinde fırsat bulabilir, gelebilirse… Buradan sesleniyorum Deniz’e izin verin, gelsin en azından bir iki hafta film çekiminde yer alsın” ifadesine yer vererek adından söz ettirdi. Bakalım yakın zamanda ikiliyi tekrardan bir arada görebilecek miyiz belli olacak.