Çağla Şıkel'den Acı Haber Geldi! Çağla Şıkel Hayranları Yasa Boğuldu!

Çağla Şıkel, sunuculuk ve sosyal medya fenomenliği ile adından söz ettiriyor. Güzel ismin başına öyle bir şey geldi ki herkes şaşırdı. Peki gündeme nasıl geldi? Sağlık durumu hakkında ortaya çıkan son dakika gelişmesi hayranlarını ve sevenlerini endişelendirdi. Çağla Şikel, sağlığıyla ilgili açıklamada bulundu.

Çağla Şıkel'den Acı Haber Geldi! Çağla Şıkel Hayranları Yasa Boğuldu!

28 Şubat 2022 Pazartesi 14:59

Çağla Şıkel, son dönemde sunuculuk ve çeşitli sosyal medya videoları ile gündeme geliyor. Kendisi de sosyal medya fenomenliğine soyunmuş ve burada başarılı bir sonuç elde etmişti. Şimdilerde hayran kitlesine karşı güzel videolar çekiyor ve çeşitli bilgiler veriyor. Ancak başına gelen olaylardan sonra herkes ünlü ismi merak etmeye başladı. Çağla Şıkel'in sağlık durumu nasıl? Hakkındaki son dakika gelişmesini sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Virüse Yakalandı!

Test sonucu pozitif çıkan Çağla Şıkel, evinde istirahat edeceğini belirtti. Başına gelen bu olayla birlikte nasıl hissettiği de merak ediliyordu. Yan etkilerle karşılaştığını söylemesi dikkat çekti. Hastalığın seyrine göre kendisinden yeni bir açıklama bekleniyor.

Hayranları Heyecanlandı

Güzel oyuncunun hayranları da sosyal medyadan kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Böylelikle ünlü ismin karantinası da resmi olarak başladı. Evinde dinlendikten sonra virüsü atlatması ve tekrardan sahnelere dönmesi bekleniyor. Yakında hastalığın seyrine ilişkin güncellemeler yapacaktır. Hastlaığı ağır atlatmaması temenni ediliyor.