Buse Varol'un Herkesten Gizlediği Annesi Ortaya Çıktı! Alişan'ın Kayınvalidesini Görenler şok oldu

Alişan'ın kayınvalidesini görenler parmaklarını ısırıyor. Birsen Özgan'ın güzelliği karşısında herkes şok oldu. Buse Varol, annesinin yanından abla kardeş gibi kaldı. Peki Birsen Özgan kimdir? Buse Varol'un annesi hakkında bilinmeyenler gün yüzüne çıktı. Sosyal medya güzel ismi konuşuyor...

Buse Varol'un Herkesten Gizlediği Annesi Ortaya Çıktı! Alişan'ın Kayınvalidesini Görenler şok oldu

30 Ocak 2022 Pazar 23:08

Buse Varol, bu sefer özel hayatı ile gündeme geldi. Annesinin güzelliği karşısında pek çok kişinin şaşırdığı görülüyor. Güzelliğini kimden aldığı belli oldu desek yeridir. Birsen Özgan'ın yaşına rağmen kızıyla kardeş gibi gözükmesi dikkat çekti. Sosyal medyadaki fotoğraflarını görenler beğen tuşuna bastı. Alişan ise daha önce yaptığı açıklamada kayınvalidesinin güzelliğinden söz etmişti.

Birsen Özgan Güzelliği Konuşuldu!

Buse Varol'un annesi olan Birsen Özgan, sosyal medyada çok fazla bilinmiyor. Ancak annesi ile çekildiği fotoğrafları paylaşan Buse Varol, zamanla annesinin de sosyal medyada yer almasını sağladı. Güzelliği ile büyüleyen isim, kızının annesine çektiği yönünde çeşitli yorumlar ve iltifatla ile karşılaştı.

Alişan da Beğeniyor!

Alişan da yaptığı bir açıklamada, en güzel kayınvalidenin kendisinde olduğunu söylemişti. Bu açıklaması ile de Birsen Özgan kimdir sorusu soruldu. Şu sıralar ekranlarda göremediğimiz iki isim Alişan ve Buse Varol, yeni projelerle tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bakalım magazin gündemine daha ne gibi gelişmelerle gelecekler.