Buse Varol'dan Eşi Alişan'a Boşanma Davası Şoku! Alişan Mahkeme Haberini Canlı Yayında Aldı..

Buse Varol, önemli bir gelişme ile karşımıza çıkmıştı. Dizi için hazırlıklarını sürdürürken, boşanma dilekçesi verdiği iddia edildi. Alişan ile Buse Varol kesin olarak boşanıyor mu? Buse Varol'dan gelen boşanma açıklaması ise gündeme bomba gibi düştü.

Buse Varol'dan Eşi Alişan'a Boşanma Davası Şoku! Alişan Mahkeme Haberini Canlı Yayında Aldı..

18 Şubat 2022 Cuma 23:56

Alişan ve Buse Varol'un bir süredir birlikte yaşamadığı belirtiliyor. İkilinin arasındaki bu gelişme büyük dikkat çekecek. Peki sevilen çiftin arası neden açıldı? Doğum günü partilerinin ayrı kutlanması ikilinin arasının bozulduğuna en büyük işaretti. Üstelik birlikte poz vermeyen ikili, bir süredir ayrı yaşıyor. Bu iddialar reddedilmedi. Ancak nasıl bir karar verecekleri merak edildi.

Boşanma Dilekçesi Yok!

Kendisi böyle bir dilekçeden haberdar olmadığını iletti. Buse Varol'un yorumuna göre boşanma ile ilgili bir adım atılmadı. Bu nedenle ortaya atılan iddiaların geçerliliğini yitirdiğini görüyoruz. Ancak ikilinin birlikte yaşamadığı ve bir süredir aralarının bozuk olduğu ise yalanlanamıyor.

Dizi İçin Hazırlanıyor!

Buse Varol, dizi için hazırlıklarını sürdürüyor. Üstelik beli tamı tamına 34 Cm inceldi. bu gelişme sonrasında dizi için hazır olduğunu bir kez daha vurguladı. Ünlü ismin oyunculuk kariyerine devam edeceği haberi herkes tarafından olumlu karşılandı. Bakalım sevilen oyuncu ekranlara nasıl dönecek?