Buse Varol Eşi Alişan'ı Resmen Çıldırttı! Alişan Eşi Buse Varol için noktayı koydu

Buse Varol'un yeni hamlesi takipçilerini sevindirdi. Paylaştığı bir fotoğraf tüm vücuduna yapışmıştı ve kullanıcılar beğeni yağmuruna tuttu. Alişan'ın da beğendiği fotoğraftan sonra Buse Varol'un açıklamaları şaşırttı. Ünlü isim yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Peki Buse Varol sosyal medya hesabından neler paylaştı?

Buse Varol Eşi Alişan'ı Resmen Çıldırttı! Alişan Eşi Buse Varol için noktayı koydu

25 Kasım 2021 Perşembe 00:10

Alişan'ın eşi Buse Varol, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Ünlü ismin yakında ekran karşısında olacağı bilgisi gelmişti. Hangi dizide oynayacağına dair belirsizlikler devam ederken Camdaki Kız dizisiyle anlaştığı iddia ediliyor. Peki Buse Varol'daki değişim nedir? Paylaştığı bir fotoğraf gerçekleri gözler önüne serdi. Takipçilerinin beğenisini kazanan ünlü isim adeta kendine hayran bıraktı.

Buse Varol İyice Güzelleşti!

Buse Varol'un oyunculuğa dönmeden önce bazı işlemler yaptırdığı öğrenildi. Yağ kırdırma ve eritme işlemleri ile belini inceltiyor. Düzenli olarak yaptırdığı bu işlem neticesinde belindeki değişim herkes tarafından fark ediliyor. Alişan'ın da kendisinin fotoğraflarına olumlu yorum yaptığı ve beğendiğini görmekteyiz.

Yeni Paylaşımı Çok Beğenildi

Güzelliğiyle adından söz ettiren Buse Varol, yaptığı paylaşımla tekrar gündeme oturdu. Sosyal medyanın bitmek tükenmek bilmeyen gündeminde kendisine yine yer vardı. Alişan ve Buse Varol ikilisinin geçtiğimiz günlerde Macaristan'da kahvaltı yaptığını biliyoruz. İkilinin bu hamlesi seyircileri de sevindirmişti. Çünkü bir süre önce ayrılacakları konuşuluyordu.