Buse Narcı'dan Özcan Deniz Şiddet İddiaları İçin Şok Açıklama!

Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı'dan şiddet iddialarına yanıt geldi. Feyza Aktan'a şiddet uygulandığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu nedenle eşiyle boşanacak olan Özcan Deniz için neler söylendi? Buse Narcı'nın şiddet üzerine açıklamaları nefesleri kesti. İşte yıllar önce yaşananlar...

Buse Narcı'dan Özcan Deniz Şiddet İddiaları İçin Şok Açıklama!

11 Aralık 2021 Cumartesi 15:22

Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan ile şiddet nedeniyle boşanacağı iddia ediliyordu. Çeşitli şiddet haberleriyle gündeme gelen ünlü isimden sonra Özcan Deniz'in eski sevgilisi de konuştu. Buse Narcı film galasına katılmıştı. Galada Buse Narcı'ya şiddetle ilgili gelişmeler de soruldu. Kendisinin yaptığı açıklama sonrası magazin mensupları da şaşırdı.

Özcan Deniz'i Övdü!

Buse Narcı, sevgililikleri süresince Özcan Deniz'in kendisine iyi davrandığını ve asla şiddet uygulamadığını söyledi. Haberleri gördüğünde de çok şaşırdığını ifade etti. Ünlü ismin bu açıklamalarından sonra onun ne kadar muhteşem biri olduğunu söylemesi de geceye damgasını vurdu.

Şiddet Uyguladığı İddia Ediliyor

Öte yandan Feyza Aktan ile Özcan Deniz'in boşanmasındaki temel nedenin şiddet olduğu belirtilmekte. İddialar kanıtlanır mı bilinmiyor ancak ünlü şarkıcının bir süredir bu haber ile gündemde olduğunu belirtelim. Şarkıcılığının yanı sıra yönetmen ve oyunculuk da yapmakta olan Özcan Deniz, Star TV'de bir dizide oynamıştı. Dizi kısa süre içerisinde final yaptı ancak kendisinin performansı çok beğenildi.