Burcu Esmersoy'un Başı Belada mı? Burcu Esmersoy Neden Vasiyetini Şimdiden Açıkladı!

Burcu Esmersoy'dan gelen vasiyet açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Başarılı sunucu nasıl bir vasiyet hazırladı? Mirasının kimlere gideceği merak edildi. Anne ve babasına pay vermemesi ise dikkat çekti. Peki bunu neden yaptı? İşte sunucu hakkında bilinmeyenler...

Burcu Esmersoy'un Başı Belada mı? Burcu Esmersoy Neden Vasiyetini Şimdiden Açıkladı!

12 Mart 2022 Cumartesi 19:10

45 yaşındaki başarılı ve güzel sunucu Burcu Esmersoy, vasiyet haberi ile gündeme geldi. Geçmiş yıllardan gelen ailesiyle ilgili yaşadığı sorunlardan ötürü kendisinin vasiyeti oldukça dikkat çekiciydi. Burcu Esmersoy'un vasiyetinde neler yer alıyor? Vefatından sonra kimlerin pay sahibi olabileceği merak edildi.

Burcu Esmersoy'un Vasiyeti Açıklandı

Burcu Esmersoy, vasiyetini üvey kardeşine ve minik yeğenine bıraktı. Çeşitli yardım kuruluşlarına da pay ayırdığı ortaya çıktı. Bu gelişmeden sonra ünlü sunucunun nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusuydu. Çünkü kendisi son zamanlarda oldukça dikkat çeken açıklamalarla gündeme geliyordu.

Annesi ve Babasına Miras Yok!

Vasiyetinde anne ve babasına miras bırakmaması ise dikkat çekmekteydi. Dolayısıyla ikili hakkındaki kararı gündeme bomba gibi düştü. Kendisinin geçmiş yıllardan intikam aldığı dahi belirtildi. Hal böyle olunca Burcu Esmersoy'un gündemden düşmediği görülüyor. Ayrıca bu kadar erken yaşta vasiyet hazırlaması da hayranlarını telaşlandırdı. Yakın zamanda ekranlarda görmeyi beklediğimiz Burcu Esmersoy, yeni bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkabilir.