Burçin Terzioğlu'ndan Şok İtiraf Geldi! Meğer Tacize Uğramış!

Show TV’de ekranlara gelen Yalancı dizisi, kısa sürede kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Yetenekli oyuncu Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisinde Deniz karakterine hayat vererek daha da ön plana çıktı. Burçin Terzioğlu'nun verdiği röportaj ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Burçin Terzioğlu'ndan Şok İtiraf Geldi! Meğer Tacize Uğramış!

2 Kasım 2021 Salı 19:37

Salih Bademci ile başrolü paylaşan Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisinde tacize uğrayan bir kadına hayat veriyor. Yetenekli oyuncu Burçin Terzioğlu özel ve iş hayatı hakkında açıklama yaparak şok edici ifadelere yer verdi.

Burçin Terzioğlu'ndan şoke edici ifadeler

Hayatı hakkında verdiği röportajda açıklama yapan yetenekli oyuncu, herkes kadar zor bir hayat geçirdiğini belirtti. Şu an hayatında hiçbir şeyi değiştirmek istemediğini söyleyen yetenekli oyuncu ve kendin kendine tecrübe kalktığını dile getirerek, “Şu an fırsatım olsa yine de hayatımda hiçbir şey değiştirmem, o deneyimden, öğrendiğimden vazgeçmem. Ben esas bundan sonrasını merak ediyorum” dedi.

Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisine nasıl hazırlandı?

Yalancı dizisi hakkında açıklama yapan Burçin Terzioğlu, tacize uğrayan kadınları araştırdığını söyledi. Bu kadınların kaçının sesinin duyulduğunu araştırdığınız söyleyen Burçin Terzioğlu, çok zor bir karaktere hayat verdiğini dile getirdi. Deniz karakterinin çok güçlü bir kişi olduğunu söyleyen Burçin Terzioğlu, "Öyle gerçek bir kadın ki Deniz. Arazlarıyla, doğallığıyla, samimiyetiyle… Başına geleni düşünmek bile insanın canını çok yakıyor” dedi.

Canlandırdığı karakter kadar tacize uğradığını söyleyen yetenekli oyuncu, sette sözlü tacize maruz kaldığını belirtti. Ardından bir kadının mini etek giyse dahil tacize uğraması gerektiğini söyleyen oyuncu, bu düşüncelere karşı gelmek için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti. Yaşantısında çok az yalan söylediğini dile getiren Burçin Terzioğlu karşısındaki kişiye kırmamak için uğraştığını da belirtti. Sözlerine son vermeden önce açıklama yapan Burçin Terzioğlu gerçeği kabullenmeyen kişilerden de uzak durduğunu aksetti.