Burak Özçivit Fahriye Evcen Boşanıyor mu? İkisi Birden Açıklama Yaptı..

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen evliliği sona mı eriyor? İkilinin boşanacağı gündeme geldi. Bir süredir sosyal medyada dolaşan bilgiye göre Burak Özçivit boşanmak istiyor. Fahriye Evcen ile ayrılığa dair anlaşma sağladığı söylenmekteydi. Ancak ünlü oyuncunu yaptığı açıklamalar gerçekleri ortaya serdi.

Burak Özçivit Fahriye Evcen Boşanıyor mu? İkisi Birden Açıklama Yaptı..

9 Kasım 2021 Salı 19:37

Bir süredir Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in boşanacağı iddia ediliyordu. Hal böyle olunca pek çok kişi ünlü oyuncular hakkında bilgi edinmek istedi. Her iki isim de tarihi dizilerde boy gösteriyor. 2017 yılında başlayan evlilikleri güzel gitmekteydi. Ancak ortaya atılan iddialara göre artık anlaşamadıkları ve yüzden boşanacakları belirtildi. Peki Burak Özçivit neler söyledi? Ünlü oyuncunun ifadeleri hayranları için oldukça önemliydi.

Özçivit İddiaları Yalanladı

Burak Özçivit, yaptığı açıklamada Fahriye Evcen ile güzel bir evliliği olduğunu söyledi. İkisi de yoğun tempo ile çalışıyor. Haklarında çıkan boşanma ile ilgili haberlerin asılsız olduğunu dile getirdi. Kendisi, iddiaları resmi olarak reddetti. Burak Özçivit açıklamasından sonra oyuncunun ve Fahriye Evcen'in takipçileri rahat bir nefes aldı

Çiftin Çocuğu da Var

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ikilisinin Karan isminde bir bebekleri olmuştu. Aralarındaki ilişki gün geçtikçe ilerleyen ve sosyal medyanın dilinden düşmeyen çift, şimdilerde ise iki farklı dizide boy gösteriyor. Biri TRT 1 diğeri ise ATV kanalında aktif olarak başrol oynamakta. Bakalım önümüzdeki günlerde Fahriye Evcen'den de boşanma iddialarına ilişkin bir açıklama gelecek mi?