Burak Deniz Adeta Ortalığı Tozu Dumana Kattı! Nilperi Şahinkaya Sinirlerine Hakim Olamadı!

Burak Deniz otelde o zaman bilgiler neticesinde aldığı içkinin etkisiyle ortalığı adeta tozu dumana kattı ve işte haberin detayları..

Burak Deniz Adeta Ortalığı Tozu Dumana Kattı! Nilperi Şahinkaya Sinirlerine Hakim Olamadı!

17 Eylül 2022 Cumartesi 20:09

Alınan bilgiler neticesinde Burak Deniz otelde aldığı içkinin etkisi ile adeta ortalığı tozu dumana katarken bunun ile birlikte oyuncu Nilperi Şahinkaya ise sinirlerine hakim olamadı. Bunun ardından ortaya atılan iddiaları göre Nilperi şahinkaya'nın Burak Deniz'i şikayet edeceğine yönelik söylentiler de gündeme geldi.

Ortaya atılan iddialara göre Burak Deniz İçki içtikten sonra otelde adeta tadı dumana katarken bu durumda sinirlerine hakim olamayan Nilperi Şahinkaya'nın ise araya girdiğine yönelik söylentiler magazin gündemine bomba gibi düştü. Hatta kimi iddialar ise ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın sevgilisinin de araya girdiğini ve Burak Deniz ile adeta birbirlerine girdiklerine yönelik yapılıyor.

Nilperi Şahinkaya'nın sevgilisi Burak deniz arasında çıkan gerilimin ardından ünlü oyuncunun Burak Deniz'le şikayet edeceğine yönelik söylentiler magazin gündemini sarstı. Şimdi ise gözler Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya'nın yapacağı açıklamaya çevrildi.