Bülent Ersoy Büyük Asrın Hatasını Yaparak Herkesi Karşısına Aldı!

Bülent Ersoy Anıtkabir de yer alan fotoğrafı sonrasında büyük tepkiler çekmeye başladı. Ünlü şarkıcı Anıtkabir’e gittiği sırada tekerlekli sandalyeyle gitmişti. Bu sırada ıslanmamak için bir asker tarafından şemsiye tutulmasından dolayı yer alan fotoğrafı büyük oranda tepkiye neden oldu. Sosyal medya üzerinden başlayan tepkiler büyük oranda devam ediyor.

Bülent Ersoy Büyük Asrın Hatasını Yaparak Herkesi Karşısına Aldı!

14 Ocak 2022 Cuma 18:32

Bülent Ersoy Türkiye’nin Divası olarak yer alıyor. Geçtiğimiz günde ünlü şarkıcı Bülent Ersoy Anıtkabir ziyaretinde bulundu.  Gittiği yerde kameralara yansıyan görüntü büyük tepki olmasına neden oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine gittiği sırada tekerlekli sandalyeyle gitmesi haber alınırken adeta beklenmeyen bir olay da gelişmiş oldu. Yer alan haberde askerin Bülent Ersoy’a şemsiye tutması büyük tepkiye yol açtı.

Bülent Ersoy Sosyal Medya da Tepki

Bülent Ersoy yer alan tepkilerden sonra herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak gelen yorumlara bakıldığında kişiler “Askerin görevi şemsiye tutmak mı?” “Benim askerim daha kıymetli” “Yapılan büyük saygısızlık” gibi paylaşımlarda bulunarak tepkilerini dile getiriyorlar. Ayrıca görüntüler arasında saygı duruşu sırasında ünlü şarkıcının ayağa kalktığı da görüldü. Şimdiden büyük oranda tepkiler gelmesiyle birlikte ne tür açıklama yapacak merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bu tür durumla ilgili Bülent Ersoy tarafından açıklama yapılacak mı henüz net bir durum elde etmiyor. Sosyal medya üzerinde günden güne bu konuyla alakalı olarak yorumlar yapılmaya ve tepkiler verilmeye devam ediyor.