Birce Akalay'ın Hayatını Değiştiren O Dizi Hala Unutulmadı!

Birce Akalay, Netflix dizilerindeki başarısı ile gündemdeki yerini koruyor. Güzel isim, öyle bir açıklama yaptı ki adeta geçmişe atıfta bulundu. Bu yerlere gelmesini sağlayan bir diziden söz etti. Belki de kariyerinde dönüm noktası olarak değerlendirdiği bu dizi hakkında neler biliyoruz?

Birce Akalay'ın Hayatını Değiştiren O Dizi Hala Unutulmadı!

18 Temmuz 2022 Pazartesi 22:01

Birce Akalay, son zamanlarda Netflix yapımı olan Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizileriyle kariyerinin zirvesini yaşıyor. Güzel oyuncu, öyle projelerle adından söz ettirdi ki kendisiyle çalışmak isteyen pek çok yapımcı bulunuyor. Elde ettiği ünle birlikte ünlü ismin önemli ifadelere yer verdiği görüldü. Kariyerinde dönüm noktası olarak bir dizi belirlemesi ise gözden kaçmadı. İşte Birce Akalay'dan inciler...

Hangi Dizi Dönüm Noktası Oldu!

2007 yılında yayınlanan Kader dizisinde kısa süren macerası çok konuşulmuştu. 2010 yılına kadar kendisinin ekranlarda gözükmemesi ise farklı bir durumdu. Ancak oyuncu yılmak bilmedi ve elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürdü.

Kader Dizisi Hakkında Ne Söyledi?

Birce Akalay, yaptığı açıklamada ”Hep derim, eğer o işler tutsaydı ve hızlıca bir yerlere gelseydim, belki o yaşta hazmetme sorunu yaşayabilirdim. Böylece insanın kendini geliştirme yolculuğunun ölene dek süreceğini de çok daha geç öğrenebilirdim”  ifadesine yer verdi. Dolayısıyla başına gelen bu felakete olumlu yandan bakmasını bildi. Ünlü isme dair detayları sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.