Beren Saat'ten Müjdeli Haber Gelince Herkes Sevinçten Havalara Uçtu!

Beren Saat'ten gelen açıklama sonrasında Kenan Doğulu ve ünlü oyuncunun hayranları şok geçirdi. Herkes bu haberi uzun zamandır bekliyordu. New York'taki film çekimleri bitince Beren Saat'ten bomba üstüne bomba açıklamalar geldi. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Beren Saat'ten Müjdeli Haber Gelince Herkes Sevinçten Havalara Uçtu!

30 Ekim 2022 Pazar 09:54

Beren Saat, bir süredir New York'taki çekimlerinden sonra önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, bilindiği üzere Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde oynayacak. Dolayısıyla filmle ilgili çalışmalar devam ederken çeşitli ifadelere de yer verildi. Peki ya bizleri hangi detaylar bekliyor? Bu noktada bilinmeyenler hakkında konuşulacak. Öte yandan Beren Saat'in Kenan Doğulu ile ilgili önemli bir açıklama daha yaptığı görüldü.

Albüm Müjdesi Verdi!

Beren Saat, yaptığı açıklama ile birlikte albüm müjdesini verdi. Kendisinden gelen haber doğrultusunda "Kenan'ın konser takvimi biraz rahatlıyor. Biz de New York'da filmimizin çekimlerini bitirdik. Albüm için az kaldı diyebilirim ancak tam tarih veremiyorum" açıklamasını yapması dikkat çekti. Şimdi ise neler yaşanacağı merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri neler beklemede paylaşacağız.

Hayranları Şok Oldu!

Öte yandan Beren Saat hayranları bu gelişme karşısında şok oldu. Hem film hem de albüm müjdesinin gelmesi herkesi sevindirdi. Şimdi ise nasıl bir detay paylaşılacağını en yakın zamanda öğreneceğiz. Güncel bilgiler haberimizde olacak.