Batuhan Karacakaya'nın Annesi Acun Ilıcalı'ya Ağzına Geleni Söyledi! Acun Resmen Çıldırdı!

Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra programına katıldı ve şok açıklamalara imza attı. Batuhan Karacakaya'nın annesiyle ilgili önemli şeyler söyledi. Kendisine yanıt niteliğinde bir açıklamada bulundu. Peki ya ikili arasında neler yaşandı? Survivor ve Acun Ilıcalı'nın suçlanması tepki çekmişti.

Batuhan Karacakaya'nın Annesi Acun Ilıcalı'ya Ağzına Geleni Söyledi! Acun Resmen Çıldırdı!

2 Temmuz 2022 Cumartesi 15:26

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 şampiyonunu açıkladıktan sonra Survivor Ekstra programına katıldı. Ünlü programcı, yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. Batuhan Karacakaya'nın annesi başta olmak üzere tepki gösteren Karacakaya ailesine yüklendi. Haklarının yenildiğini ifade eden açıklamalarına karşı sessiz kalmadı. Acun Ilıcalı, önemli ifadelere yer verdi.

Batuhan'ın Annesine Seslendi!

Acun, Batuhan Karacakaya'nın annesine seslendi ve önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında "Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı. Kendisini severim ancak bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı nerede arıyorsa hırs yapmasında. Noter var. Her oylamada elenmişsin hakkım yendi demişsin. Buradaki konu şu; emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem. " sözlerine yer verdi.

Annesinden Acun'a Yanıt Gelecek mi?

Öte yandan Batuhan Karacakaya'nın annesinden Acun Ilıcalı'ya bir yanıt gelecek mi merak edildi. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası merak konusu oldu.