Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı ve Nisa'ya Göndermeli Video!

Batuhan ve Acun Ilıcalı arasındaki tartışma yeniden fitillendi. Batuhan, çektiği videoda öyle bir şey söyledi ki yanında bulunan Survivor yarışmacısı arkadaşı bile şaşırdı. İşte Nisa ve Acun Ilıcalı ile ilgili göndermeler yapan Batuhan Karacakaya'nın son sözleri...

Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı ve Nisa'ya Göndermeli Video!

13 Temmuz 2022 Çarşamba 19:28

Batuhan Karacakaya, Survivor All Star 2022'de hakkının yenildiğini iddia edenler arasındaydı. Dolayısıyla Batuhan'ın annesi ve Acun arasında bir polemik de yaşanmıştı. Bu tartışmaların hemen ardından Batuhan uzun süren sessizliğini bozdu. Yaptığı paylaşımda dikkat çeken detaylara yer verdi. Peki ya Batuhan tam olarak neler söyledi?

Avatar Atakan ile Buluştu!

Batuhan'ın Avatar Atakan ile buluşması dikkat çekti. İkilinin yer aldığı videoda dikkat çeken sözler sarf edildi. Batuhan'ın yaptığı açıklama gönderme olarak algılandı. Ünlü isim, "neyse ki videoda bir şampiyon var" diyerek herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı Yanıt Verecek mi?

Öte yandan Acun veya Nisa'nın yanıt verip vermeyeceği merak edildi. Çünkü bir süredir bu tartışmanın bir netlik kazanmadığı görülüyor. Haliyle büyük bekleyiş sürmekte. Yakın zamanda çeşitli detayların ortaya çıkması beklenebilir. TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 programındaki güncel olayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.