Barış Murat Yağcı'dan Evlilik İtirafı Geldi! Laura Celine ile Evlenecek mi?

Barış Murat Yağcı ve Laura Celine arasındaki aşk evlilikle sonuçlanabilir. Survivor yarışmacısından gelen itiraf niteliğindeki açıklamalar gündemdeki yerini aldı. Yakında ameliyat olacağını da açıklayan ünlü oyuncu, gelecek kariyeri hakkında bazı sözlere yer verdi.

Barış Murat Yağcı'dan Evlilik İtirafı Geldi! Laura Celine ile Evlenecek mi?

3 Ağustos 2022 Çarşamba 19:47

Barış Murat Yağcı, magazin basınının sorularını yanıtladı. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Evlilik konusunda ise söyledikleriyle herkesi şaşırttı. Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisinden inanılmaz açıklamalar geldi. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Ameliyat Olacağını Açıkladı!

Barış Murat Yağcı, yaptığı açıklamada ameliyat olacağını vurguladı ve "Dizi ve film teklifleri geliyor, onları değerlendiriyorum. Ayrıca Survivor'da yaşadığım sakatlığımdan dolayı dizimden ufak bir operasyon geçireceğim. 2-3 hafta ayağa kalkamayacağım" ifadesine yer verdi.

Evlilik Vakti Yaklaştı!

Ünlü oyuncu, en yakın zamanda evlenmesi gerektiğini belirtti. Birkaç yıl içerisinde evleneceğini belirtti ve aksi halde yaşının geçtiğini de söyledi. Yaptığı açıklamada "Güzel giden bir ilişkim var. Sevgilime Almanya'da yaşıyor. Şimdilik evlilik ve çocuk düşüncemiz yok. Ama 2-3 sene içerisinde de evlenmiş olmam gerek, yaş geçiyor. Evlilik çok kritik bir karar" ifadesi ile dikkatleri üzerine çekti.