Barış Akarsu Hayranlarına Sevindiren Açıklama Geldi! Barış Akarsu'nun Hayatı Film Oluyor!

Barış Akarsu, son zamanlara damgasını vuran Rock müziğin sevilen isimlerindendi. Kendisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Şimdi ise hayatı sinemaya taşınacak. Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmde başrolü kim oynayacak? İşte yeni sinema filmine dair detaylar...

Barış Akarsu Hayranlarına Sevindiren Açıklama Geldi! Barış Akarsu'nun Hayatı Film Oluyor!

10 Nisan 2022 Pazar 16:01

Başarılı sanatçı Barış Akarsu, hiç beklenmedik bir anda hayatını kaybederek yaşama veda etmişti. Genç yaşta vefat eden sanatçı, geçirdiği trafik kazası sonrasında günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte Rock müziğin efsanesi olma yolunda yaşamını yitirmişti. Kariyer basamaklarını hızlı şekilde tırmanırken bu gelişme ile birlikte herkesi şaşırttı. Aradan geçen yıllara rağmen kendisi bugün de sevgi ve saygı ile anılıyor. Başarılı sanatçının bu zamana kadar seslendirdiği parçalar hala dinlenmekte. Peki kendisinin hayatı sinemaya mı taşınacak? Sinema filmi ile hayatı işlenecek. Böylelikle ünlü isim hakkında merak edilen sorular da yanıt bulacak.

İsmail Ege Şaşmaz Başrolde Oynayacak

İsmail Ege Şaşmaz'ın Barış Akarsu'yu canlandıracağı öğrenildi. Filmin çekileceği tarih ile birlikte çeşitli detaylar da merak ediliyor. Şu an için ünlü oyuncunun başrolde oynayacağı kaydedildi. Ancak çekime dair çok fazla detay paylaşılmış değil. Bu nedenle film ile ilgili bizleri neler bekliyor olacak göreceğiz.

Film Ne Zaman Vizyona Girecek?

Henüz oyuncu kadrosunun dahi açıklanmadığı film için tarih vermek doğru olmayacaktır.  Dolayısıyla çekimler tamamlanıp fragman yayınlandıktan sonra çeşitli detaylara yer verilecektir.